Premiär! Nya SMV är här!

Välkommen till nya Saga mot Verklighet. Inte längre bara en bok, utan ett helt webbcommunity för utbytande av lajvarrangörserfareneter.

Ta del av bokens texter och ställ oss till svars för våra påståenden genom möjligheten att kommentera allt material. Gå till dina gamla lådor och hårddiskar och gräv fram den där gamla artikeln du skrev till Fëa eller Sverox, och som ingen längre får möjlighet att läsa. Handboken är öppen för nya tillskott!

Vi (Tomas Walch och Henrik Summanen, Saga mot Verklighets ursprungliga författare) kommer att utföra ett visst redaktionellt arbete hade vi tänkt. Inte som någon kvalitetsbedömmare riktigt men ibland kan ett bokkapitel behövs sorteras om eller så har ett forumsvar blivit så utförligt att det kan länkas in i boken. Och sånt.

Allt på sajten är inte helt fixat, till exempel så borde alla interna referenser i boksidorna göras om till länkar istället för, som nu, utgöras av hänvisningar till den tryckta bokens kapitel och stycke-indelning. Vill man använda sig av den utmärkta funktionen för att skriva ut en pappersversion av handboken så ser det ganska fult ut än så länge. Sökordsindexering och kategorisering är inte heller på plats. Men sådant får vänta, bättre att publicera sajten först. Så får den en chans att utvecklas ditåt det barkar. All feedback är jättevälkommen!

kommentarer

Helena Ängebrink:

Jag vill bara säga att det här är ett underbart bra initiativ och jag hoppas verkligen att det får den genomslagskraft och som krävs för att bli den vitamininjektion som lajvrörelsen så väl behöver just nu.

Lycka till! :-)

/Helena